24 C
Niš
petak, 05.06.2020.

Ko nam to deli paketiće?

Posle prve „bakljade“, valjda se stideći svojih postupaka, čelnici SNS u Opštini Pantelej negiraše svoje učešće. Prenosimo izjavu predsednika Opštine Pantelej date Južnim vestima.


JV: A ko je organizovao članove SNS i ko je sve učestvovao?

Vasiljević: Ne znam verujte, nisam u toku, ja sam do pola 10 bio sa ljudima. Zvali su me ljudi da intervenišem ako nešto treba, ako imaju neki problem i to je to.

JV: A gde ste tačno bili?

Vasiljević: Ja sam obilazio ceo Svetog Pantelejmona, nemojte da govorite više Somborski bulevar, on više ne postoji, naviknite se da je to Bulevar Svetog Pantelejmona. Čitavim bulevarom smo još delili pakete što su nam ostali nepodeljeni i evo nas jutros ponovo da završimo sve kompletno i to je to.


Dakle, podela paketa je završena 30. aprila.

A onda, kada su uhvaćeni u pripremi bakljade izdaju novo saopštenje, paketiće i 1. maja dele! U kasnim noćnim satima. To je idealno vreme za penzionere.

Po čemu je poznat  Bratimir Vasiljević koji noću „deli paketiće“?

foto: Opština Pantelej

U incdentu 2008. godine, sa drugarima iz SRS, zadobio je lakše telesne povrede. Tvrdio je da su ga stranačke kolege gurale, šutirale pa gurnule niz stepenice. Kolege su tvrdile da je došao pijan i da je možda negde pao sam.

Po krivičnim prijavama za krađu struje protiv njega vođena istraga, a novembra 2013. godine se za to nagodio sa tužilaštvom i praktično priznao krivično delo.

Godine 2016. javnost je došla do informacije da je diplomirao (on je 1953. godište)! Na pitanje novinara Južnih vesti koji je tačno fakultet završio odgovorio je (Južne vesti):

Završio sam fakultet “Union”, ne znam ni ja tačno ako mi verujete. Nisam pripremljen za takva pitanja. Treba da pogledam, ja treba sad da se sećam detalja… Rekao sam Vam kako se zove, nemojte sada tako da Vam nisam rekao… Ja Vam kažem da je fakultet “Union” – navodi Vasiljević.

Na ponovljeno pitanje da li se radi o univerzitetu “Union” ili “Union – Nikola Tesla”, Vasiljević je ponovio odgovor.

Ma ne, nije “Nikola Tesla”. Nisam baš siguran, odmaram, legao sam malo da odmaram pa me budite – prokomentarisao je Vasiljević.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime