Profit možeš ostvariti i kada „mazneš“ tuđi rad

0
675
foto: twitter @NovaStranka
foto: twitter @NovaStranka

Zadivljujuća lakoća pisanja. Velika pobeda Nove stranke! Još samo kada bi znali o čemu se u toj priči radi.

Da li imaju predstavu koliko su materijala, zakona, odluka i šta sve ne, morali da pročitaju aktivisti Građanskog preokreta da bi došli do saznanja koje potom vodi u „jednu pobedu Narodne stranke“? Koliko su samo ljudi morali da konsultuju. I onda nonšalantno čovek proglašava pobedu! HALO!!!

Svečano obaveštavamo predsednika Nove stranke da je posle niza analiza i tekstova, još septembra meseca 2019. godin Građanski preokret je podneo krivičnu prijavu protiv šest lica (tri su privedena). Dostavljamo i slike krivičnih prijava tako da Živković može samo da lupi pečat Nove stranke i pokaže građanima Srbije svoj rad.

Potom je, oktobra 2019. godine Građanski preokret podneo Ustavnu žalbu koju Živkoviću takođe dostavljamo.

Dana 20.01.2020. godine Građanski preokret dopunjuje svoju krivičnu prijavu zbog ispuštanja otpadnih voda što se nije smelo desiti a nije se ni naplaćivalo. Slike, za potrebe gospodina Živkovića, su takođe prisutne.

na osnovu razloga dopune krivične prijave novinarka postavlja pitanje gradonačelniku Zrenjanina gde ide otpad i gradonačelnik potvrđuje, „u gradsku kanalizaciju“.

Osma dana posle toga, 28.01.2020. godine, oglašava se i Nova stranka pitanjem „gde završava otpad iz zrenjaninskog prečistača za vodu“!!!

Što bi rekao Radovan III „prati radnju fabule“ pa ćeš znati.

Kada je saznala za privođenja Nova stranke se odmah oglasila „pozdravljajući“.

Tako, na osnovu jednog pitanja, osam dana po dobijanju odgovora, i jednog pozdrava nastupila je „pobeda“!!! Pa bravo.

Iz video snimka sa tvitera jasno je da predsednik Nove stranke malo zamuckuje, buni se. Jeste mu materija nepoznata ali pobeda mu je poznata. Ko zna koliko je takvih pobeda do sada ostvario. Puno sreće Živkoviću i juriš u nove pobede.

U ovoj izjavi za medije Živković se zalaže za preventivna hapšenja!!! Nemamo komentar.

Milosav Jukić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here